Siste nyheter
Gode valg
Foredraget på Thor Heyerdahl Videregående skole i Larvik 6. Februar ble en suksess. "Valg av yrke - Kjenn deg selv og gjør gode valg", var temaet for dagen som ble holdt for 3 klasser. 
Brobygging - ringer i vannet
Et samarbeid mellom skoler og det lokale næringsliv er ønskelig. Vi bidrar til ordninger hvor skoleungdom kan bli kjent med sin identitet og gjøre de gode valgene. Vi følger opp på de unge etter samråd med skolen. 
Tellyourstory.no

Vi etablerer en blogg hvor barn og ungdom kan formidle sine historier som er utfordrende. En Facebookgruppe er etablert hvor de som ønsker å være synlige kan følge og komme med konstruktive innspill.

Noen tips på veien. Klikk på bildene

MOBBING beveger oss - følg med Facebook gruppen Tellyourstory.

 

Vi er godt igang med arbeidet hvor vi bl.a søker samarbeidspartnere for å etablere den rette organisasjonsformen for vårt engasjement i å redusere mobbing. Våre støttespillere fra engasjerte bedrifter og fra enkeltpersoner får delta i etableringen for å kvalitetsikre sin investering og engasjement for CSR, Corporate Social Responsibility.

Mest stilte spørsmål

 

Mobbing er ukult

Kjenn deg selv, og vær deg selv. Tør å si din mening, du er forutsigbar når du har egne meninger. Du får respekt, så ikke vær redd for å stå alene med dine meninger.

Opp igjen

Opplever du motgang, så er det normalt. Forsøk å stå løpet og gjennomfør. Vi støtter deg på veien og har programmer for det.

 

Vær del av en klynge

Gå ut og møt folk. Er du del av en klynge så skjer det ting. Flere mennesker som er sammen om å støtte hverandre på gode ideer, kan gjøre forskjellen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Er det hull i planen din ?