Hold deg oppdatert på de siste nyhetene 

 

Vi vil oppdatere deg på den siste utviklingen i jobbmarkedet, hvilke bransjer som er i positiv utvikling og hvilke bransjer som kan få utfordringer i tiden fremover. Vi vil også komme med tips på hva som kan være nyttig videreutdanning.

"Valg av yrke - Kjenn deg selv og gjør gode valg"

 

Fredag 6. februar holdt jeg foredrag på Thor Heyerdahl VFK i Larvik. Tilbakemeldingene er veldig gode, og det inspirerer for nye foredrag på flere skoler. Hva med temaet "Kjenn deg selv", hvor det handler om å være trygg og oppleve et godt liv?

Vi startet med å vise den mye omtalte videoen fra Steve Jobs´ tale til ferdig utdannede studenter ved Stanford University i 2005, "connecting the dots". Å gjøre de riktige yrkesvalgene er ikke noen opplagt prosess idag. Det er lettere når veien frem til valg av retninger ikke har vært så humpete. Men, glem ikke at "du er mer enn bra nok".

 

12. Februar 2015

Din konfidensielle samtaleparter
 
Mange har opplevd perioder hvor de gjerne skulle snakket med noen.
Kanskje følte du "risiko" med å dele dine utfordringer.
Mange Ledere ønsker ikke vise svakhet overfor styret, ledere og mellomledere som kunne bruke det mot deg på en dårlig dag.
Hva med din/dine nærmeste du heller vil være "svak" overfor.
 
Vi finner en "nøytral" plass hvor ingen kan spore opp samtalen.
 

21. August 2018

Tellyourstory.no - del din historie og gi andre håp
 

Mobbing er ukult

Kjenn deg selv, og vær deg selv. Tør å si din mening, du er forutsigbar når du har egne meninger. Du får respekt, så ikke vær redd for å stå alene med dine meninger. 

 
Målsetningen med mitt engasjement, er at barn og unge kan kommunisere med likesinnede som har de samme utfordringene. Forhåpentligvis kan de med historier som fikk en positiv utgang gi andre håp i liknende situasjoner. 
Å skrive om dine utfordringer er god terapi, jeg har gjort det. 

 

Facebook gruppen "Tellyourstory" er etablert med en overveldende oppslutning av såvel vanlige unge og voksne mennesker og også veldig mange samfunnsengasjerte kjente personer fra det politiske liv, kulturlivet og idretten.
 
Ny giv i denne gruppen og i passende sosiale kanaler fortsetter høsten 2018.
"Din historie er mer enn god nok

Sitater fra barn og unge om utfordringer de vil dele anonymt med andre. Det vil motivere 

12. Februar 2015

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now